-
يكشنبه, ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۰۳:۴۳ ب.ظ
-
۶۹۵
-
مواد لازم برای شربت نارنج
-
- آب نارنج تازه 3 پیمانه
- شکر 3 پیمانه
- نمک 1 قاشق چایخوری
شربت ها یکی از خوشمزه ترین نوشیدنی ها هستن که میشه اون ها را در کنار وعده های غذایی و یا هنگام تشنگی میل کرد. در بین انواع شربت، شربت های سنتی مانند شربت به لیمو بهار نارنج یا شربت سکنجبین عطر و طعم فوق العاده ای دارن. بعضی از شربت ها معمولا در فصل تابستون برای رفع عطش درست میشه. مثل شربت خاکشیر. اما خیلی از شربت ها هم هستن که با عصاره ی میوه های پاییز و زمستونی درست میشن. مثل شربت پرتقال تازه. اما شربت هایی که با مرکبات درست میشن محدود به شربت پرتقال نمیشه. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ی یه شربت زمستونی با طعم فوق العاده رو بهتون معرفی کنیم. نارنج یکی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین مرکباته که به عنوان طعم دهنده در بسیاری از غذاها و سالادها از اون استفاده میشه. شاید براتون جالب باشه بدونید که با نارنج هم میشه شربت درست کرد.
این شربت مخصوص کساییه که شیرینی بیش از حد شربت رو دوست ندارن. چون طعم شربت نارنج کمی ترش و شیرینه. با درست کردن این شربت می تونید هم از طعم بی نظیر اون لذت ببرید و هم از خواص بی شمار اون بهره مند بشید. حتی می تونید یه شیشه از این شربت خوشمزه رو آماده کرده و در فصل تابستون هم اون رو درست کنید. طرز تهیه شربت نارنج خیلی آسونه. شما می تونید به روش های مختلف این شربت خوشمزه رو درست کنید. در ادامه سه روش مختلف برای درست کردن این شربت رو بهتون آموزش میدیم: در روش اول شربت نارنج با نمک و شکر، در روش دوم با پوست پرتقال و در روش سوم با آب لیمو ترش درست میشه که شما می تونید به دلخواه هر روشی رو که بیشتر دوست دارید انتخاب کنید. طرز تهیه شربت نارنج رو یاد بگیرید و این نوشیدنی خاص رو در هر ساعت از شبانه روز که مایل بودید میل کنید. نکات کلیدی انتهای مطلب رو از دست ندید! با کمک این نکته ها می تونید این شربت رو به بهترین شکل درست کنید.
طرز تهیه شربت نارنج
روش اول: شربت نارنج با نمک
۱- ابتدا نارنج ها را شسته و اجازه دهید تا کاملا خشک شوند. (برای خشک شدن آن ها را در مقابل آفتاب قرار ندهید)
روش اول: شربت نارنج با نمک
۱- ابتدا نارنج ها را شسته و اجازه دهید تا کاملا خشک شوند. (برای خشک شدن آن ها را در مقابل آفتاب قرار ندهید)
۲- نارنج ها را به شکل افقی از وسط نصف کرده و با استفاده از آب پرتقال گیری آب آن ها را کاملا بگیرید.
۳- آب نارنج را از صافی رد کنید تا هسته و تفاله های آن کاملا گرفته شود.
۴- آب نارنج را داخل قابلمه ریخته و حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانی که شربت نارنج به جوش آمد، کف روی آن را با کفگیر بگیرید.
۵- در دقیقه ی جوش آخر کمی نمک و شکر به آن اضافه کنید.
روش دوم: شربت نارنج و پوست پرتقال
آب نارنج تازه ۳ پیمانه
شکر ۳ پیمانه
آب ۱ و ۱/۲ پیمانه
پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
۱- شکر و آب را با هم مخلوط میکنید. سپس آن ها را داخل قابلمه یا شیرجوش ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.
۲- بعد از اینکه شکر کاملا حل شد، شعله را کم کرده و اجازه دهید ۳۰ دقیقه آرام بجوشد تا کاملا غلیظ شود.
۳- در این مرحله، آب نارنج را اضافه کرده و ۳۰ دقیقه ی دیگر اجازه دهید تا بجوشید و خوب غلیظ شود.
۴- در پنج دقیقه ی آخر، پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید. سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید شربت نارنج کاملا خنک شود. سپس شربت را داخل بطری شیشه ای بریزید.
روش سوم: شربت نارنج و لیمو (بدون آبمیوه گیری)
آب لیمو ترش 1 عدد بزرگ
شکر 1 پیمانه
نارنج شسته و پاک شده 10 تا 12 عدد
آب سرد 1 لیتر
۱- ابتدا نارنج ها را بشویید و پوست بکنید. سپس هر یک از آن ها را از طول برش های نازکی بزنید و با شکر مخلوط کنید.
۲- به کمک گوشت کوب، نارنج های مخلوط شده با شکر را له کنید. هنگام له کردن نارنج ها آب سرد را آرام آرام به آن اضافه کنید.
۳- زمانی که شکر کاملا حل شد به آن آب لیموی تازه اضافه کنید و آن را هم بزنید.
۴- مخلوط آماده شده را از صافی رد کنید و با فشار آب آن را بگیرید.
نکات کلیدی طرز تهیه شربت نارنج
– برای نگهداری شربت نارنج حتما آن را در بطری شیشه ای و در جای خنک نگهداری کنید.
– حتما هنگام جوشیدن آب نارنج کف روی آن را بگیرید تا شربت شفاف شود و کپک نزند.
– برای شیرین کردن این شربت می توانید از شیرین کننده های طبیعی مانند عسل نیز استفاده کنید.
– شربت نارنج را می توانید حداکثر تا ۴ لیوان در روز میل کنید.