-
جمعه, ۲۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۴۳ ق.ظ
-
۱۹۸۴
پرتال جامع دیروز
خانه
دنیای مد و لباس
آشپزی و خانه داری
سرگرمی
سلامت
آرایش و زیبایی
خانواده و زناشویی
هنر کده
گالری عکس | مطالب داغ هفته | اخبار داغ هفته | آگهی های استخدامی
صفحه اصلی آشپزی و خانه داری آشپزی و خانه داری مربا، شور و ترشی طرز تهیه مربای پوست هندوانه
طرز تهیه مربای پوست هندوانه
پرینت پست الکترونیکتوضیحات منتشر شده در دوشنبه, 30 -3443 00:00
وقتی هندوانه میخورید، میتوانید با استفاده از پوست آن، مربای پوست هندوانه درست کرده و میل کنید.
مواد لازم مربای پوست هندوانه:
پوست هندوانه نیم کیلو
شکر نیم کیلو
هل سبز ٤ دانه
زنجفیل خشک یک تکه کوچک ( به اندازه ی یک بند انگشت)
آب لیمو یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای پوست هندوانه:
مرباهایی مثل پوست هندوانه- کدو و بادمجان و... جهت ترد شددن آن معمولن از آب آهک استفاده میکنند.
من با مرباهایی که جهت تهیهی آنها از آب آهک استفاده شود، مشکل دارم و دوست ندارم برای همین این مربا را بدون استفاده از آب آهک درست کردم، خیلی خوب شد.
پوست هندوانه را کاملن تمیز کرده تا به لایهی سفید آن برسیم و سپس پوست سبز آن را هم میگیریم و آن را یه بصورت قطعات ریز مربع در میآوریم و یا با قالب شیرینی آن را قالب میزنیم.
به دلیل سفت بودن پوست هندوانه قالب زدن کمی سخته است ولی یک شکل و منظم در میآید.
پوست هندوانهها را که قالب زدیم در قابلمه ریخته و با کمی آب میگذاریم یکی دو جوش بخورد تا کمی پخته شود.
نباید زیاد بپزد و له شود بعد آن را در آبکش ریخته و کنار میگذاریم.
شکر را با سه لیوان آب میگذاریم بجوشد و سپس پوست هندوانهها را همراه هل سبز و زنجفیل به آن اضافه میکنیم و با حرارت کم میگذاریم مربا خوب قوام بیاید.
در انتها آب لیمو را اضافه کرده بعد از یکی - دو جوش مربا آماده است و بعد از سرد شدن در ظرف دربسته ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم.
آشپزخانه شیندخت
کلمات کلیدی: طرز تهیه, مربای پوست هندوانه, مربا, پوست هندوانه, پوست, هندوانه, آشپزی
مربا، شور و ترشی
طرز تهیه مربای پوست هندوانه
وقتی هندوانه میخورید، میتوانید با استفاده از پوست آن، مربای پوست هندوانه درست کرده و میل کنید.
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری نمک را اضافه کرده، سرکه روی آن میریزیم تا روی کلم را بگیرد.
طرز تهیه ترشی چغاله بادام
با تهیه ترشی چغاله بادام طعمی تازه را امتحان کنید.
طرز تهیه مربای گل محمدی
مربای گل محمدی، تحفه ای از پرتال دیروز است که به شیرینی وجودتان تقدیم میشود.
آشنایی با روش شور انداختن
اگر در ظرف شور باز نشود و هوا نکشد، می توان شور را تا چند ماه در جای خنک نگهداری کرد.
طرز تهیه مربای زردآلو
مربای زردآلو خوشمزه را حتما تهیه کنید و همراه خانواده میل کنید.
طرز تهیه مربای پوست پسته
شاید فکر می کنید مربای پوست پسته را نمی شود میل کرد، خب امتحان کنید!
طرز تهیه ترشی تازه انبه (مانگو)
این ترشی بسیار ساده و آسان است مشروط بر اینکه به دو نکته حساس آن توجه داشته باشیم.
طرز تهیه مربای انار
مربای انار خوش طعم را برای تنوع هم که شده حتما تهیه کنید و هنگام صرف صبحانه با نان و کره میل کنید.
طرز تهیه ترشی انبه (مانگو) با هویچ
انبه میوهای است که بیشتر در مناطق گرمسیری رشد میکند طبع این میوه گرم است.
طرز تهیه ترشی ذرت
طرز تهیه ترشی ذرت
ترشی ذرت، تحفه ای از پرتال دیروز است که به شیرینی وجودتان تقدیم میشود.
طرز تهیه مربای آلو
مربای آلو، تحفه ای از پرتال دیروز است که به شیرینی وجودتان تقدیم میشود.
گالری عکس
سلامت و ورزش درمانی
شفابخش ترین محصول طبیعت را بشناسید
شفابخش ترین محصول طبیعت را بشناسید
با این 10 توصیه کمتر عرق بریزید
بهترین زمان برای ارتودنسی
زنان چند بار در سال می توانند خون اهدا کنند؟
بی اختیاری ادرار فوریتی Incontinence urge
فواید روغن نارگیل برای سلامتی
ورزش منظم مانع از تخریب زودرس سلولهای غضروفی میشود
ورزش منظم مانع از تخریب زودرس سلولهای غضروفی میشود
آزبستوز Asbestosis
برونشیت مزمن bronchitis chronic
انحراف تیغه بینی Nasal septum deviated
برونشیت حاد bronchitis acute
نظریات دکتر الهام میرآذر در رابطه با طب سوزنی
نظریات دکتر الهام میرآذر در رابطه با طب سوزنی
آیا آب درمانی واقعا مفید است؟
آنفولانزا Influenza
آنفولانزا Influenza
برترین ها
گوناگون
راه های درمان آفتاب سوختگی
راه های درمان آفتاب سوختگی
تاثیر جنبه های مختلفی پیاده روی بر بدن
تاثیر جنبه های مختلفی پیاده روی بر بدن
جینکو - دوای بسیاری از دردها
جینکو - دوای بسیاری از دردها
از بین بردن دائم بوی بد مجرای تناسلی خانم ها
از بین بردن دائم بوی بد مجرای تناسلی خانم ها
چرا پوست سر، جوش میزند؟
علائم و نشانه های سرطان پروستات
عوارض ناخن مصنوعی قابل توجه است
عوارض ناخن مصنوعی قابل توجه است
قرصهای ضد بارداری آکنه را تشدید میکند
قرصهای ضد بارداری آکنه را تشدید میکند
چرا ازدواج میکنید وقتی...
تست کامل هوش و ذهن
عکس انواع مدل طراحی ناخن - مانیکور ناخن - سری 6
عکس انواع مدل طراحی ناخن - مانیکور ناخن - سری 6
مشکلات جنسی زنان چیست و چگونه درمان می شوند؟
مشکلات جنسی زنان چیست و چگونه درمان می شوند؟
عکس دکوراسیون - چینش مبلمان در اتاق نشیمن
عکس دکوراسیون - چینش مبلمان در اتاق نشیمن
عمل زیبایی لیفت ابروها از داخل
عمل زیبایی لیفت ابروها از داخل
نقشه سایت
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز و خنده دار
معما و تست هوش
تست روانشناسی
اس ام اس
کل مطالب سرگرمی
سلامت
تغذیه سالم
خواص مواد غذایی
غذا درمانی
ورزش درمانی
پیشگیری بهتر از درمان
معرفی بیماری ها و درمان
داروهای گیاهی، طب سنتی و اسلامی
کل مطالب سلامت
آرایش و زیبایی
آرایش صورت
آرایش مو
سلامت و زیبایی ناخن
سلامت پوست
سلامت مو
لوازم آرایشی
جراحی زیبایی
کل مطالب آرایش و زیبایی
زناشویی
ازدواج و مشاوره خانواده
دانستنی های جنسی
بیماری های جنسی
بهداشت زوج
بارداری و زایمان
دوران سالمندی
کل مطالب زناشویی
آشپزی و خانه داری
غذاها
سالاد و سس
شیرینی و دسر
مربا، شور و ترشی
نوشیدنی
نکات مهم آشپزی و شیرینی پزی
خانه داری
کل مطالب آشپزی و خانه داری
پرتال جامع دیروز
تماس با مادرباره ماخانهTop
Copyright © 2017 Diruz.com. All Rights Reserved
طرز تهیه مربای پوست هندوانه
- توضیحات
- منتشر شده در دوشنبه, 30 -3443 00:00
وقتی هندوانه میخورید، میتوانید با استفاده از پوست آن، مربای پوست هندوانه درست کرده و میل کنید.
مواد لازم مربای پوست هندوانه:
پوست هندوانه نیم کیلو
شکر نیم کیلو
هل سبز ٤ دانه
زنجفیل خشک یک تکه کوچک ( به اندازه ی یک بند انگشت)
آب لیمو یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای پوست هندوانه:
مرباهایی مثل پوست هندوانه- کدو و بادمجان و... جهت ترد شددن آن معمولن از آب آهک استفاده میکنند.
من با مرباهایی که جهت تهیهی آنها از آب آهک استفاده شود، مشکل دارم و دوست ندارم برای همین این مربا را بدون استفاده از آب آهک درست کردم، خیلی خوب شد.
پوست هندوانه را کاملن تمیز کرده تا به لایهی سفید آن برسیم و سپس پوست سبز آن را هم میگیریم و آن را یه بصورت قطعات ریز مربع در میآوریم و یا با قالب شیرینی آن را قالب میزنیم.
به دلیل سفت بودن پوست هندوانه قالب زدن کمی سخته است ولی یک شکل و منظم در میآید.
پوست هندوانهها را که قالب زدیم در قابلمه ریخته و با کمی آب میگذاریم یکی دو جوش بخورد تا کمی پخته شود.
نباید زیاد بپزد و له شود بعد آن را در آبکش ریخته و کنار میگذاریم.
شکر را با سه لیوان آب میگذاریم بجوشد و سپس پوست هندوانهها را همراه هل سبز و زنجفیل به آن اضافه میکنیم و با حرارت کم میگذاریم مربا خوب قوام بیاید.
در انتها آب لیمو را اضافه کرده بعد از یکی - دو جوش مربا آماده است و بعد از سرد شدن در ظرف دربسته ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم.
آشپزخانه شیندخت
مربا، شور و ترشی
طرز تهیه مربای پوست هندوانه
وقتی هندوانه میخورید، میتوانید با استفاده از پوست آن، مربای پوست هندوانه درست کرده و میل کنید.
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری نمک را اضافه کرده، سرکه روی آن میریزیم تا روی کلم را بگیرد.
طرز تهیه مربای گل محمدی
مربای گل محمدی، تحفه ای از پرتال دیروز است که به شیرینی وجودتان تقدیم میشود.
آشنایی با روش شور انداختن
اگر در ظرف شور باز نشود و هوا نکشد، می توان شور را تا چند ماه در جای خنک نگهداری کرد.
طرز تهیه ترشی تازه انبه (مانگو)
این ترشی بسیار ساده و آسان است مشروط بر اینکه به دو نکته حساس آن توجه داشته باشیم.
طرز تهیه مربای انار
مربای انار خوش طعم را برای تنوع هم که شده حتما تهیه کنید و هنگام صرف صبحانه با نان و کره میل کنید.
طرز تهیه ترشی انبه (مانگو) با هویچ
انبه میوهای است که بیشتر در مناطق گرمسیری رشد میکند طبع این میوه گرم است.
طرز تهیه ترشی ذرت
ترشی ذرت، تحفه ای از پرتال دیروز است که به شیرینی وجودتان تقدیم میشود.