-
دوشنبه, ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۱۴ ب.ظ
-
۶۸۶
اگه دوست دارید توی خونه یک نون خوشمزه با بافتی لطیف و نرم درست کنید، پیشنهاد میکنم نان ستاره ای رو امتحان کنید. میشه به این نون طعم های متنوعی داد. اما مزه اش با نوتلا یا شکلات صبحانه عالی میشه. وقتی بوی نون تازه توی آشپزخونه می پیچه، دل همه افراد خونه ضعف میره. چون میدونن که یک خوشمزه دیگه تو راهه. شما می تونید این نون های خونگی رو به بچه ها بدید تا به عنوان تغذیه به مدرسه ببرن و یک خوراکی سالم میل کنند. قبلا طرز تهیه نان شیر ژاپنی یا طرزتهیه نان شیری رو به شما عزیزان آموزش دادیم. اما انصافا هیچ کدام از اونها به اندازه نون
start20.irتاره ای نمی تونند تنوع طعم داشته باشند. طرز تهیه نان ستاره ای مرحله اول: به عمل آورده مخمر اگر دستگاه میکسر در خانه دارید برای درست کردن خمیر از آن استفاده کنید. اما اگر ندارید یک کاسه بزرگ آورده و شکر و مخمر را داخل آن مخلوط کنید. شیر را روی حرارت یا دا
خل ماکروویو گرم کرده و روی مخلوط شکر و مخمر بریزید. آن ها را به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند. روی آن را با یک حوله تمیز آشپزخانه بپوشانید و 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید. همانطور که در طرز تهیه نان تست هم گفته شده، برای یک نان با کیفیت مخمر باید تازه باشد. مرحله دوم: آماده کردن خمیر نان پس از گذشت این زمان کره، تخم م
رغ، آرد و نمک را اضافه کنید. اگر از دستگاه استفاده می کنید 3 دقیقه با دور کند آن ها را مخلوط کنید. در غیر این صورت به آرامی با دست مخلوط کنید. سعی کنید داخل ظرف خمیر را به شک یک توپ دربیاورید. اگر به نظرتان خمیر به دست می چسبد، 1 تا 3 قاشق دیگر آرد اضافه کنید. در نهایت شما باید یک خمیر خیلی نرم داشته باشید. یک نان با بافت فوق العاده خمیر را داخل یک کاسه چرب شده قرار دهید و با یک روکش پلاستیکی یا فویل آلمینیومی روی آن را بپوشانید. ظرف را در یک محیط گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. تقریبا 60 تا 90 دقیقه زمان لازم است. برای درست کردن مکان گرم به شما پیشنهاد میدهم که فر را روی 150 درجه فارنهایت روشن کنید و وقتی گرم شد آن را خاموش کنید. سپس کاسه خمیر را داخل آن قرار دهید و درب فر را ببندید. مرحله سوم: باز کردن و پر کردن لایه های خمیر روی سینی پخت کاغذ روغنی پهن کنید. خمیر را جمع کنید تا حباب های آن خارج شود سپس روی میز کار کمی آرد بپاشید. خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید . هر تکه خمیر را به کمک وردنه به شکل یک دایره با ضخامت نیم سانت و قطر 20 سانتی متر باز کنید. دایره اول را روی صفحه پخت قرار دهید. اگر شکل دایره ای آن از بین رفت به کمک دست آن را درست کنید. سپس روی آن را با موادی که دوست دارید پر کنید. می توانید شکلات نوتلا استفاده کنید. دو قسمت دیگر از خمیر را هم روی لایه اول قرار داده و با همان مواد پر کنید. روی لایه آخر یا چهارم دیگر چیزی نمالید. خمیر چهارلایه نان ستاره ای مرحله چهارم: شکل دادن به خمیر نان ستاره ای برای این مرحله یک کاسه یا لیوان گرد کوچک به قطر 6 تا 7 سانتی متر را در مرکز دایره قرار دهید. لیوان را فشار دهید تا تورفتگی ایجاد شود. این دایره مرکز ستاره می شود. گذاشتن لیوان و ایجاد تورفتگی سپس با استفاده از برش زن پیتزا یا چاقوی تیز از کناره ها به سمت لبه لیوان 16 برش مساوی بزنید. طرز تهیه اوتمیل
عضویت در کانال یونتوس start20.ir